Yhteystiedot

Isännöintitoimisto iMasa Ky
Aleksanterinkatu 15 A 3
15110 Lahti

puhelin 03-755 9820
sähköposti: asiakaspalvelu@imasa.fi

Kysy tarjous isännöinnistä

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaa niin ota yhteyttä. Tarjouskyselyn voit lähettää myös yllä olevasta "tarjouspyyntö"-linkista

Toiminnan arvot

Työssämme noudatamme kaikkien kanssa yhteisesti sovittuja sääntöjä ja periaatteita. Kaikkinainen työ ja suhtautuminen asioiden hoitoon perustuu avoimuuteen, yhdenvertaisuuteen ja kaikkia osapuolia koskeviin yhteisiin sääntöihin ja periaatteisiin. Tehtävissämme noudatamme yleisesti hyväksyttyjä isännöinnin eettisiä ohjeita.

Palvelu

Työmme on palvella asiakkaitamme ja tuottaa heille lisarvoa asunto- ja kiinteistöomaisuuden arvon säilyttämiseksi ja kohottamiseksi sekä lisätä toimillamme asumisen jokapäiväistä laatua ja viihtyisyyttä.

Työn ja palvelun laatu

Ammattitaidon ylläpitäminen, palveluiden ja toimintatapojen jatkuva kehittäminen sekä jatkuva vuorovaikutus asiakkaiden kanssa tulee näkyä työssämme ja säännöllisten asiakkaittemme kanssa yhteisesti arvioitavien palautekyselyjen palautteissa.

Luotettavuus

Oikeudenmukainen ja avoin läpinäkyvä toimintatapa ja -periaatteet rakentavat luotettavuutta ja luottamusta työtämme kohtaan, joka ilmenee tyytyväisinä ja pitkinä asiakassuhteina.