Yhteystiedot

Isännöintitoimisto iMasa Ky
Aleksanterinkatu 15 A 3
15110 Lahti
puhelin 03-755 9820
sähköposti: asiakaspalvelu@imasa.fi

Kärkölän toimipiste
Hähkäniementie 3
16600 Järvelä
puhelin 044-2406788

Orimattilan Isännöintikeskus Oy
Orionaukio 4
16300 Orimattila
puhelin 03-777 1000

Elo Service Oy
Soratie 2
15550 Nastola
puhelin 03-762 4498

Kysy tarjous isännöinnistä

Jos et ole tyytyväinen nykyiseen palveluntarjoajaa niin ota yhteyttä. Tarjouskyselyn voit lähettää myös yllä olevasta "tarjouspyyntö"-linkista

Isännöinti

Palveluvalikoimaan kuuluvat niin pienten yhtiöiden iMasa-netti konsepti kuin isompien yhtiöiden täyden palvelun iMasa-palvelu konsepti.

iMasa-netti

iMasa-netti sopii pienille - alle 10 huoneiston yhtiöille. ja isännöinti tapahtuu pääasiassa sähköisesti. Asiakkaalle luodaan ovat kotisivut, jonka kautta hallitus voi hoitaa omat tehtävänsä ja kokouksensa, asukkaat saavat ajantasaisen informaation sekä taloushallinnon sekä muut raportit ovat milloin tahansa asiakkaan luettavissa. Ota yhteyttä niin kerromme lisää iMasa-netti palvelukuvauksesta.

iMasa-palvelu

iMasa-palvelu sopii isoimmille yhtiöille. Nimetty isännöitsijä hoitaa yhtiötä yhdessä hallituksen kanssa apunaan uudenaikaiset viestintäratkaisut ja taloushallinnon ratkaisut. Hallitus, osakkaat ja asukkaat ovat ajantasaisesi informoitu kotisuvuihin integroitujen viestintäjärjestelmien kautta. Taloushallinnon, kulutus raportit sekä ajantasaiset kiinteistöhoitosopimukset ovat nähtävissä jokaisen käyttäjän valtuuksien mukaisesti. Isännöitsijä osallistuu tarvittaviin hallituksen kokouksiin ja yhtiökokouksiin sekä valvoo päivittäin yhtiön asioita. Ota yhteyttä niin teemme Teille tarjouksen.